Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία HIT(Hospitality Integated Technology / www.hit.com.gr ) και ιδιαιτέρως τον κύριο Πλακιά Γιάννη για τη δωρεάν παραχώρηση του προγράμματος «Ermis demo», το οποίο θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος : «Ξενοδοχειακές Εφαρμογές μέσω Η/Υ», στο δημόσιο ΙΕΚ -μας-.
    Η δωρεάν παραχώρηση του προγράμματος θα δώσει την δυνατότητα στους Σπουδαστές της Ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» του Δημοσίου ΙΕΚ (Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης) Ιστιαίας-Αιδηψού, να έρθουν σε άμεση επαφή με ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα προγράμματα που χρησιμοποιεί ευρέως ο τουριστικός κλάδος στην χώρα μας.
    Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε και λαμβάνοντας υπόψη την περιορισμένη οικονομική στήριξη από πλευράς των δημοσίων φορέων, -κρίσης ένεκα-, η παραχώρηση του συγκεκριμένου προγράμματος είναι εξαιρετικά σημαντική για τη Δομή μας .
Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς και τη διαμεσολαβήτρια Εκπαιδεύτρια του Δ.ΙΕΚ μας κ. Παναγιώτα Τριάντη για την σχετική πρωτοβουλία και το αποτέλεσμα.
    Ευχαριστώντας εκ νέου για την προσφορά την Εταιρεία HIT(Hospitality Integated Technology / www.hit.com.gr ) και προσωπικά τον κύριο Πλακιά Γιάννη , θα θέλαμε να ευχηθούμε δημιουργική συνέχεια στις εργασίες της Εταιρείας και καλή υγεία στα στελέχη και στο προσωπικό .

Με εκτίμηση
Η Δ/νση του Δ.ΙΕΚ